is toegevoegd aan uw favorieten.

Staatsblad van het Koningrijk der Nederlanden, 1822, 01-01-1822

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

De weg over de Hekkens, ostersum , naar en. Pp gknnip, op de zoogenaamde steenknbrug, en van daar door het gehucht milsbeek, langs den plasmolen, naar en op mook; of van gen nip op hei jen, over het groote veer van boxmeer op oploo , en van daar door de peel, den grooten weg op gemest en helmond.

De weg van kevelaah op well, over het veer aldaar, langs geisteren, maashees en vierlingsbeek , door de peel op opi.oo , en voorts de bovengenoemde route op GliMERT e:i helmond.

De even»enielde weg over het veer te WELL, langs GEESTEREN, MAASHEES, VIERLINGSBEEK, LAM-r BEBK , BOXMEER, BEUGEN, OEFFELT en KUIK Op CRAVE.

De rivier de maas van mook tot Maastricht.

De weg van kevelaar, langs de leggraaf, en langs den windmolen tot we1.l, van daar over de maas, door de gemeente -van wansem en oostrum, tot venroot j, van daar 1°. op 's hertogenbosch , langs de haan van julhi zen en b\kel, en 2°. op Helmond, langs de baan van Di'urne.

De baan van GELDERLAND, langs WALBEEK, en over de brug van STRALEN tot AARSEN, van daar over het veer van de MAAS, naar BROEKHUIJZEN, TENRAA1J en OIKLO, lot VENROOTJ.

De groote weg op GELDERLAND, over stralen pp venlo, en die van Keulen, over kaldenkir-

B 5