is toegevoegd aan uw favorieten.

Pius-almanak ...; jaarboek van katholiek Nederland, jrg 8, 1882, 1882

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

ABVERTENTIËN.

PIUö-ALMANAK.

Voor waar den tot Plaatsing.

Aclvertentiëii van Boeken, Platen, Zangstukken, enz., strijdig tegen de zeden of den godsdienst, alsmede Aanbiedingen van Pakketten en Loterijen worden niet geplaatst.

De Prijs van een geheele Bladzijde is ƒ8.—, van de halve ƒ5.— en van een vierde der Bladzijde ƒ 3.—. Adressen, niet grooter dan vier regels, achter het Mengelwerk kosten ƒ 1 ..50, Voor Advertenties op den Omslag wordt afzonderlijk accoord gemaakt.

VENSTERGLAS in enkele, dubbele, triple en zwaardere dikte tot in de grootste afmetingen verkrijgbaar.

GERIBT-, GERUIT-, CARRÉ- EN RUWGLASin verschillende dikten voor bedekking, in vloeren, enz.

MOUSSELINE EN GEKLEURD GLAS-, CATHEDRAAL GLAS, SPECIALITEIT van Glazen Dakpannen in alle soorten. Geëmailleerde Waterpeilolazen, Gebooen EriTEN in alle vormen en afmetingen, bekroond met Gouden, Zilveren, en Bronzen Medailles op de verschillende Tentoonstellingen van 1856, .58, 62, 66, 68 en 69, in 1876 te Philadelphia, in 1878 te Parijs en 1881 Hoogste Bekrooning teMelbourne.

SPIEGELGLAS ongefoelied in verschillende dikten, gefoelied of verzilverd, vlak of gebogen of met geslepen kanten. Alle soorten van Geslepen en Gebogen Glazen voor Scheeps- en Spoonveg-gebruik.

J. J. B. J. BOUVY te Dordrecht.

Koninklijke Nederlandsche fabriek van Gebogen Glas-Stoom-Glasslijperij, Glazen dakpannen, Gemousselineerd. Geornamenteerd en Geschilderd Gebrand Glas, Glasvekzilvering, enz.