is toegevoegd aan uw favorieten.

Meisje

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

90

Ze is een mooi meisje, haar Kastanjebruin haar hangt in losse krullen langs haar hoofd en omlijst een allerliefst regelmatig gezichtje met heldere, bruine oogen en een frisch teint, gewoonlijk meer eigen aan blondines dan aan brunettes.

Clara is niet mooi, haar groote grijze oogen zijn haar eenige attractie met haar parelwitte tandjes, verder is ze gewoon, toch heeft ze wel een interessant kopje.

Ze is zelve niets coquet, maar is wel trotsch op haar meer bevoorrecht vriendinnetje, dat door alle jongelui un brin de cour wordt gemaakt, zelfs door Max, vóór hij zich met zijn nichtje' uit Weenen verloofde.

Clara heeft zelf eens gehoord, dat hij eens tot zijn vader zei: „Jammer dat die kleine Richter geen geld heeft, dat zou juist een meisje voor mij zijn."

Ze heeft het natuurlijk nooit aan Elisabeth verteld en beschouwt het nu als een diep geheim, dat zij van haar leven niet zal openbaren.

Als Laura het zou weten, zou het haar zeker ongelukkig maken.

Ze is zeer verlangend naar haar nieuwe schoonzuster en maakt er zich allerlei voorstellingen van.

Met behulp van meneer Richter, die een uitstekenden smaak heeft, is ze er in geslaagd een byou van Laura's kleedkamer te maken.