Ontdek meer. Steeds weer.

Het leven van je voorouders

Familiefoto

Ontdek meer over je familiegeschiedenis

"Ik tikte mijn achternaam in en ontdekte dat mijn familie in Stockholm heeft gewoond. Ik werd onmiddellijk geprikkeld om verder te zoeken..."

J. Wolters over Delpher

Ben je geïnteresseerd in het verleden van je familie? Wie waren ze? Waar woonden ze? In wat voor tijd leefden ze? Delpher bevat miljoenen krantenartikelen, advertenties, tijdschriften en boeken waarin je grote en kleine dingen kan terugvinden over het verleden van je voorouders en de tijd waarin ze leefden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat Delpher te bieden heeft. Laat je inspireren en duik via Delpher in je familiegeschiedenis. 

 

Interessante tijdschriften

Hieronder vind je interessante tijdschriften voor genealogen.

Interessante boeken

Hieronder vind je interessante boeken voor genealogen.

Ontdek meer boeken over genealogie
Over Delpher - link naar introductievideo

Ontdek meer in Delpher

Geïnspireerd door deze vondsten? Ga zelf op ontdekkingstocht in Delpher!

Spit in miljoenen gedigitaliseerde teksten uit historische Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften die je allemaal woord voor woord kunt doorzoeken.

Of het nu gaat om de eerste Nederlandse krant uit 1618, de verslaggeving over de maanlanding of de uitslagen van een lokale voetbalwedstrijd, met Delpher maak je een reis door de tijd via de grote en kleine verhalen die afgelopen eeuwen de pers gehaald hebben.

Start nu je zoektocht in Delpher